Thursday, December 10, 2009

What people said bout im goin to Egypt

STARian

1.hahaha..gory..ko nk g Egypt.x penah terbayang dowh aku
2.gory ambek medic?hahaha.ko keje prank org je kat skola
3.aku x tau la ape jadi ngan patient ko nnt, abes ko buat experiment ngan drng
4.x nak aku bwk bini aku p kat hang
5.ya syeikh..denga cite hang nk p egypt..aku x leyh bayang dowh hang balik nnt blk pakai serban
6.abg gory btoi ke dpt p nk p egypt(junior f1 k.aku x suro pon drng pngl abg)
7.gory gud luck la weyh.buat batch proud ngan ko.
8.weyh..x sangka noe hang buat medic.dpt ko capai cite2 form 1 ko.
9.gile ah..gory lepas nie jd doc.kalo la patient ko tau ko cmne kat skola dulu

Teachers

1.Ariff! ur goin to egypt?btr watchout wit da parties there.lg trok dr party kat U.K.(Madam Jue)
2.Tahniah Ariff ,terbukti sifat kepimpinan kamu berjaya memandu kamu untuk membuat keputusan yang betol(Cikgu Asiah)
3.Ya Allah..anak murid saye nie..ckg doakan kamu yerk Ariff.(Cikgu Kamariah)

*actly byk lg.tp nie antare yang dikenang.yang laen stil ade dlm inbox


to everyone who wish me.thanks..doakanlah aku berubah.kepade STARian..siap hang pa noe..tgk Old Boys Weekend nnt!another 20 years!


time aku dulu kat STAR


nie aku selepas 2 bulan lebih kat Egypt





insyaAllah another 6 years.doakan lah

2 comments:

x'emriust said...

oit Gory ko jumpe x Senior ko yang sama nama kat STAR dulu? haha..

ariff haikal said...

asl dowh ko tyn soklan tu