Tuesday, May 3, 2011

sorry + tumblr




lama sudah tidak menulis, banyak idea yag mahu dikongsi, tapi kekangan masa menjadi penghalang. maaf kepada yang menunggu.

namun tugas dakwah tidak berhenti disini, kerana saya masih berkongsi padangan saya terhadap keindahan Islam di tumblr, tapi ianya lebih pendek berbanding apa yang saya update di blog.

silalah ringankan tangan untuk melawat tumblr saya. http://assasino.tumblr.com/.
untuk setiap post di tumblr, anda perlu click arrow, baru keluar setiap post. ataupun nak lebih senang, cuba je click mana-mana yang patut

2 comments:

Aishafarhana Radzi said...

lawaklaa ayat akhir tu..."ataupun nk lbih senang, cuba je click mana2 yg patut"...mcm dah tak tau nk terang cmna lagi dah...ahaha..

Ujaja said...

bajet gleeerrwwwwwwwwwwww...hahahaha